Aflați mai multe despre cea mai recentă experiență de formare a abilităților personale, sociale și de învățare!

Despre

Proiectul LIFEx își propune să aibă un impact pozitiv asupra locurilor de muncă din Europa, oferind o experiență de învățare imersivă de ultimă generație cu scopul de a sprijini dezvoltarea competențelor transversale, așa cum este prevăzut în Cadrul European LifeComp (2020).

Prin intermediul proiectului LIFEx, partenerii vor încuraja emanciparea umană prin creșterea competențelor personale, sociale și de "învățare a proceselor de învățare" ale europenilor.

LIFEx va crește, de asemenea, capacitatea internă a centrelor și a școlilor EFP, răspunzând la nevoile cursanților și ale pieței forței de muncă, exploatând utilizarea tehnologiilor de realitate virtuală.

Proiectul LIFEx este cofinanțat de programul Erasmus+, în cadrul Acțiunii cheie 2 - Parteneriate strategice în domeniul Educației și Formării Profesionale.

Suntem un parteneriat format din cinci organizații din cinci țări europene: FIP (Irlanda), ISQe (Portugalia), IEKEP (Grecia), Spektrum (România), ÉCOLE (Italia). Împreună, ne asumăm sarcina de a crea oportunități de formare în realitate virtuală pentru a dezvolta competențe transversale; de a concepe instrumente de evaluare a formării; de a publica o broșură privind abordarea pedagogică dezvoltată în cadrul proiectului; și de a asigura existența unei strategii viabile de sustenabilitate la sfârșitul proiectului.
- să contribuie la emanciparea oamenilor prin creșterea competențelor personale, sociale și de învățare ale forței de muncă din Europa;

- să crească capacitatea internă a Educației și Formării Profesionale (EFP) pentru a răspunde cerințelor pieții și cursanților prin oferirea unui curs atractiv și captivant.

- să măsoare progresul și să evalueze modul în care sunt dezvoltate competențele transversale prin intermediul formării tip RV;

- să sprijine profesorii și formatorii în implementarea RV în procesul de formare a competențelor transversale.

Știri

Afla?i cele mai recente nout??i despre proiectul LIFEx!
Newsletter #1

EN GR RO IT

Newsletter #2

EN GR RO IT PT

Press Release 1/11/2022

EN GR RO IT PT

Newsletter #3

EN GR RO IT PT

Newsletter #4

EN

Rezultate


Matricea de competențe a experiențelor de învățare imersivă LifeComp

EN GR RO IT

Curs de formare Experiență de Învățare Imersivă LifeComp

INTRAȚI ÎN FORMARE

Evaluarea Experienței de Învățare Imersivă LifeComp (ILx) cu instrumente electronice

EN GR RO IT HU

Broșură privind abordările pedagogice și de formare folosind RV, pentru dezvoltarea competențelor transversale

EN
GR
RO
IT

Strategia de sustenabilitate

EN
GR
RO
IT

Parteneri

Contact

Pentru mai multe informații, contactați partenerul din țara dumneavoastră sau coordonatorul proiectului (Future in Perspective).

Copyright © 2022 Toate drepturile rezervate de LifeX